Op zoek naar textiel bedrukken utrecht?

 
textiel bedrukken utrecht
Textieldrukkerij Katoenfabriek KATOENFABRIEK. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter. Vimeo.
Onze textieldrukkerij bevindt zich midden in Utrecht in het prachtige museumkwartier, met alweer tien jaar hetzelfde doel: ambacht en natuur in ere houden door goed en eerlijk textiel drukwerk te leveren. Dus drukken wij uitsluitend met milieuvriendelijke druktechnieken op hoogwaardig biologisch katoen en andere stoffen die Fairwear gecertificeerd zijn.
School kleding bedrukken schoolshirts studenten kleding webshop.
Doordat wij over een eigen textieldrukkerij beschikken, krijgt u de garantie van een hoge kwaliteit bedrukte kleding en dat allemaal voor een scherpe prijs met een snelle levertijd. Inmiddels hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van kleding, geschenken en textiel bedrukken!
Home.
voor het drukken, kopiƫren, printen en bedrukken van kleding. Maandag: 13.00 uur 17.30 uur. vrijdag: 9.00 uur 17.30 uur. Zaterdag: 9.00 uur 12.30 uur. lunchpauze 12.30-13.30 uur. Drukkerij/kopieerservice Van Ek. 3971 GT Driebergen. Maandag Vrijdag: 13.00 uur 18.00 uur. Sinds kort hebben we naast de copyshop een expositieruimte: LOKAAL" geheten. Deze ruimte wordt beschikbaar gesteld door ons aan kunstenaars, buurtgenoten die hun kunst of verzameling / hobby willen exposeren. Kom langs of meldt u zich aan via de mail info@lokaal.center. Drukkerij/kopieershop Van Ek. Jan van Galenstraat 83. 3572 LD Utrecht.
Sportsdesign Maatwerk in bedrukte kleding.
Sportsdesign is een allround textiel en zeefdrukkerij en bedrukt alle soorten artikelen. Wij kunnen alle artikelen ook van een borduring voorzien. Schorten en Sloven. Raadpleeg voor meer artikelen onze online catalogus. Maak gebruik van de voordeligste manier om uw bedrijf te promoten. Wist U dat wij al jarenlang de textieldrukker van Kampong Hockey uit Utrecht zijn? In onze showroom hebben wij veel producten beschikbaar. U krijgt daar een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is. Kom gerust een keer kijken, onze medewerkers staan u graag te woord! Look modern wearing vintage Hip en trendy! Klik hier voor de aanbieding! Sportsdesign heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en fabriceert al haar artikelen in eigen huis.
Hurricane bedrijfskleding Werkkleding voor alle branches.
Als u nog twijfelt over bedrukken of borduren, vraag het! Wij adviseren u graag. Omdat we snappen dat tijd geld is, hebben wij een textieldrukkerij en een borduurderij in huis. Hierdoor kunnen we binnen 24 uur leveren tegen scherpe prijzen.
Kledingdruk kleding-bedrukken-utrecht.
310 546 625 978. En of wij kleding bedrukken in Utrecht! Wil je kleding laten bedrukken in Utrecht? Kledingdruk.nl is de grootste online textieldrukkerij en levert bijna dagelijks in Utrecht. Alle opdrukken doen we in huis, al 10 jaar lang.
Indigo Student Verenigingskleding.
Uiteraard waren we zelf nog student en wisten daarom precies wat studenten willen. We zijn begonnen in Utrecht, maar daar kwamen al snel steden als Delft, Rotterdam en Amsterdam bij. Inmiddels zijn ook de steden Enschede, Wageningen, Eindhoven, Nijmegen en Leiden toegevoegd. We leveren studentenkleding in heel Nederland; van Maastricht tot aan Groningen! Ook vanuit Belgiƫ zijn zelfs al aanvragen gekomen om een T-shirt te bedrukken. Een T-shirt bedrukken gaat meestal door middel van zeefdruk. Dit is een goede kwaliteit bedrukking die lang blijft zitten. Ook na het wassen. De bedrukte logos worden per kleur gedrukt. Het is uiteraard mogelijk om op verschillende posities, zoals de rug, de borst, of de mouw een logo of tekst te drukken. Deze manier van drukken leent zich erg goed voor textiel.
T-Shirts bedrukken Textieldrukkerij T-Company.
De snelheid van bedrukken is afhankelijk van de kleur van het textiel en de kleur van de bedrukking. Bij zwart textiel met een witte bedrukking moeten we 2 keer drukken om het wit dekkend te krijgen. We drukken dan de eerste keer en moeten de bedrukking handdroog maken zodat de 2e laag dekkend wordt.
Kleding bedrukken Textieldrukkerij DressMe Clothing.
Gildan T-shirt V-Neck SoftStyle for him. Stedman T-shirt V-neck Claire for her. Kariban Mike Mens Short Sleeve Polo Shirt. Asquith Fox Mens Polo. Gildan Sweater Hooded HeavyBlend. Anvil Sweater Crewneck for him. Lemon Soda T-shirt V-neck cot/elast SS for him.

Contacteer ons